Linstad Fastighets AB

Vanliga frågor

Välkommen kontakta oss om
om du inte hittar svaret på din fråga! • Hur gör jag om jag vill hyra ut min lägenhet i andra hand?
  Du behöver ta kontakt med oss för godkännande innan du skriver kontrakt. Tänk på att det är du som ansvarar för lägenheten och att hyran kommer in även om du har hyrt ut din lägenhet i andra hand!


 • Jag vill flytta innan min uppsägningstid är över.
  Kan ni hyra ut lägenheten tidigare?

  Ange på din uppsägning när du tänker flytta ut. Vi frågar gärna potentiella hyresgäster i vår kö om de kan tänka sig att flytta in tidigare. Känner du någon som är intresserad av att hyra din lägenhet hänvisa du personen till oss. Observera att vi främst utgår från vår bostadskö och att vi förbehåller oss rätten att välja hyresgäst fritt, samt att vi önskar att blivande hyresgäster ska ha ordnad ekonomi utan betalningsanmärkningar.


 • Vad händer om jag inte betalar hyran i tid?
  Det är viktigt att betala hyran i tid. Har du inte möjlighet att betala din hyra i tid kontakta oss omgående, problemet riskerar att växa om du väntar med att höra av dig. Vi hjälper gärna till med att lägga upp en avbetalningsplan om din skuld inte är för stor. Om betalning inte inkommer i tid och du inte har haft dialog med oss riskerar du påminnelseavgifter samt att ärendet går vidare till Kronofogden.


Hyregästinformation

När kommer fakturan, hur fungerar internetuppkopplingen och annat som kan vara bra att veta hittar du här.

Felanmälan

Behöver du hjälp att åtgärda något i din bostad? Kontakta oss via formulär i första hand, men vi finns självklart även tillhands per telefon eller mail.

Flytt

Vill du säga upp din lägenhet? Mer information hittar du här.

Vanliga frågor

Svar på de vanligaste frågorna till vår kundtjänst hittar du här.

Kontakt

Hittar du inte den information du söker på hemsidan är du självfallet välkommen att kontakta oss.